Amenajari si decoratiuni exterioare din gabioane – idei practice si usor de pus in practica

Daca doriti sa aveti in gradina amenajari si decoratiuni interesante si deosebite atunci puteti lua in considerare gabioanele. Acestea sunt facute din plase de sarma si pietre, fiind folosite la inceput pentru indiguiri sau pentru stabilizarea solului in zone cu alunecari de teren. In ultima perioada insa, tot mai multe persoane folosesc gabioanele atat pentru amenajarea gradinilor cu decoruri rustice sau moderne. In continuare va vom prezenta cateva fotografii cu idei de amenajari si decoratiuni pentru gradina din gabioane care speram sa fie pe placul vostru.

Gabioane decorative

GALERIE POZEGabioanele pot fi folosite cu succes la diverse proiecte decorative sau de amenajare exterioara deoarece au costuri scazute si timpi redusi de executie. Un garaj, un foisor sau a unui spatiu de depozitare amejatate din gabioane vor avea un design deosebit si unic.  O alta idee este folosirea gabioanelor pentru amenajarea unor spatii de relaxare in gradina sau pe terase. Veti putea astfel sa faceti banci, mese, gratare sau focuri de tabara decorative din gabioane cu pietre albe sau gri. Gradinile inaltate in spirala, gardurile cu diferite forme sau decorarea unor spatii anoste pot fi alte idei pe care toti prietenii vostri le vor aprecia. In ceea ce priveste decoratiunile, gabioanele se pot folosi pentru a face diverse suporturi de flori sau jardiniere, pentru mici lacuri sau pentru decoratiuni in forma de animale.

Speram ca v-a placut aceasta colectie de fotografii cu amenajari din gabioane si ca le veti distribui si prietenilor vostri carora le plac decoratiunile exterioare unice.

Sursa foto