Amenajari cu piatra de rau – 36 de Idei pentru casa si gradina

Pietrele de rau sunt alaturi de lemn unul din cele mai versatile materiale care se poate folosi pentru amenajarea si decorarea spatiilor interioare dar si a teraselor sau gradinilor. Aceste pietre pot sa aiba forme si marimi diverse dar si nuante diferite de alb, gri sau negru astfel ca vor putea fi folosite cu usurinta pentru amenajarea bailor si bucatariilor dar si pentru crearea unor decoruri incantatoare in gradini. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva fotografii cu amenajari si decoratiuni din pietre de rau care speram sa fie o sursa buna de inspiratie pentru persoanele care apreciaza decorurile naturale.

 

Decor modern baie cu pietre de rau

GALERIE POZEPietrele de rau pot sa fie folosite in diverse proiecte de amenajare a spatiilor interioare precum holuri, bai sau bucatarii dar si pentru crearea unor decoruri interesante in gradini sau pe terase. Cele mai simple idei de utilizare a pietrelor de rau sunt cele pentru decorarea unor ghivece sau vase cu flori sau a unor suporturi de lumanari sau pentru crearea unor covorase pentru intrarea principala. O masuta rotunda placata cu pietre de rau se poate incadra cu usurinta in orice livingroom iar o veioza din pietre de rau rotunde poate sa fie perfecta pentru un dormitor cu design rustic.

Recomandare: Obiecte decorative din pietre de rau – idei pentru proiecte DIY

O alta solutie interesanta este utilizarea pietrelor pentru decorarea unui bar din bucatarie, a unui semineu din living sau a unei portiuni din peretele de deasupra blatului din bucatarie. Pentru crearea unui decor de spa in baie puteti folosi pietrele de rau pentru placarea peretelui cu oglinda cu pietre de rau negre, gri sau maro. Pietrele de rau albe vor putea fi folosite pentru pardoseala unei cabine de dus de sticla sau pentru spatiile de sub chiuveta sau de sub alte piese de mobilier.

Recomandare: Cum sa creezi impresia de mai mult spatiu in gradina

Pentru spatiile exterioare pietrele de rau se vor putea folosi atat pentru amenajarea unor alei sau carari cat si pentru crearea unor decoratiuni in combinatie cu placi de lemn, piatra sau ciment. Intr-o gradina mica puteti amenaja un decor rustic din pietre albe de rau si mulci de lemn iar intr-una mai mare puteti marca limita dintre terasa si gazon cu un strat din pietre de rau de culoare alba.

Vezi si: Decoratiuni de gradina unice din ghivece mari , pietre si pietris

Speram ca vi s-au parut interesante amenajarile si decoratiunile din pietre de rau si ca le veti distribui si prietenilor vostri carora le plac decorurile originale sau unice.