Amenajarea teraselor cu arhitectura moderna – idei si fotografii incantatoare

Daca ati ales o arhitectura moderna pentru casa dumneavoastra, atunci terasa ar trebui sa se incadreze in aceleasi coordonate. Terasele moderne sunt spatii cu multa verdeata chiar daca nu se afla in apropierea gradinilor. In aceste spatii veti petrece cea mai mare parte a timpului liber din anotimpurile cu vreme insorita si calduroasa. Indiferent ca veti dori sa va relaxati la o cafea impreuna cu prietenii sau la un gratar cu familia, terasa va fi locul unde veti putea face toate acestea. In continuare va prezentam cateva idei de amenajare a unor terase moderne pe care spram ca nu le-ati mai vazut.

 

Terasa cu arhitectura moderna

 


GALERIE POZEAtunci cand vreti sa va amenajati o terasa moderna trebuie sa tineti cont de cateva aspecte precum plantele decorative, mobilierul sau pardoseala. Mai intai trebuie sa va asigurati ca nu aveti prea multe sau prea putine plante decorative si ca acestea se potrivesc cu arhitectura terasei. Alegeti o varietate mai mare de plante de calitate pentru a nu avea un decor simetric si plictisitor. Puteti include si cateva plante tropicale pentru a-i da terasei o tenta exotica. Ca si plantele, mobilierul trebuie neaparat sa fie de calitate.

Vezi si: Mobilier si obiecte decorative de gradina realizate din busteni

Folositi mobilier cu acelasi design si aveti grija sa nu combinati seturi de marimi sau culori diferite. Nu folositi prea multe obiecte decorative sau ornamente si aveti grija ca acestea sa aiba acelasi design cu mobilierul. Pentru un design mai sofisticat puteti adauga un semineu, un foc de tabara sau chiar o mica cascada.

Recomandare: Ornamente si decoratiuni frumoase de gradina pe care trebuie sa le vedeti

Speram ca v-au placut aceste fotografii cu terase moderne cu multa verdeata si ca nu veti ezita sa le aratati si prietenilor vostri.

Sursa foto