Amenajarea gradinilor inguste – fotografii si idei inspirationale

O gradina sau o curte bine amenajata este cel mai bun loc pentru relaxare in aer liber. Fiecare metru de teren trebuie amenajat, chiar si spatiile inguste aflate in pe lateralele sau in spatele caselor. De multe ori, aleile sau curtile inguste sunt trecute cu vederea, si devin spatii insalubre de depozitare a diverselor obiecte pe care nu le mai folosim. Amenajate cu bun gust, aceste alei sau curti inguste pot deveni locuri de joaca pentru copii sau spatii de servire a mesei in aer liber. Astazi va vom prezenta cateva fotografii cu gradini inguste superbe care speram sa fie o buna sursa de inspiratie pentru dumneavoastra.

Dus exterior pe alee

 

GALERIE POZESpatiile inguste trebuie amenajate pentru a le da o noua functionalitate cat si pentru a imbunatati aspectul curtii sau al gradinii. Astfel, in capatul unei alei inguste puteti amenaja un dus exterior, iar pe o alee de langa casa puteti amenaja o piscina ingusta. O gradina de mici dimensiuni poate deveni un loc de joaca ideal pentru copii, cu o mica groapa de nisip si un tobogan. O tabla amplasate pe un gard poate deveni locul de joaca preferat al copiilor care adora sa scrie sau sa deseneze. Un astfel de spatiu poate fi folosit de asemenea pentru crearea unui loc de relaxare cu un leagan sau un hamac. Nu in ultimul rand, amenajarea unor straturi inaltate cu flori poate infrumuseta un spatiu ingust.

Speram ca ati fost placut impresionati de aceasta colectie cu fotografii cu gradini inguste si ca v-ati inspirat sa va amenajati si voi spatiile inguste din gradina sau curte.

Sursa foto