Amenajarea gradinilor din fata caselor – sugestii si fotografii superbe

Amenajarea gradinilor din fata casei este foarte importanta deoarece acestea influenteaza aspectul general al caselor. Aceste gradini reprezinta legatura dintre case si caile de acces, fiind primul contact al vizitatorilor si trecatorilor cu proprietatea dumneavoastra. O gradina din fata casei amenajata frumos nu va trece cu siguranta neobservata, de aceea incercati sa o amenajati chiar daca nu are dimensiuni foarte mari. Va prezentam in continuare cateva fotografii cu amenajari frumoase ale gradinilor din fata caselor din care speram sa va puteti inspira.

Gradina mica din fata casei

GALERIE POZEExista o multitudine de solutii pentru amenajarea gradinilor din fata caselor. Astfel, puteti folosi straturi de flori, straturi inaltate, vase si suporturi de flori, plante sau arbusti decorativi. Piatra naturala, caramida decorativa sau lemnul sunt folosite adesea pentru amenajarea acestor gradini, care trebuie ar trebui sa pastreze elemente decorative folosite la fatadele casei. Marginiti aleile cu mulci de lemn, cu pietris de diferite culori sau cu flori si arbusti de diferite dimensiuni. Incercati sa nu aglomerati gradinile cu prea multe decoratiuni si aveti grija la culorile pe care le folositi. Sistemul de iluminare este de asemnea foarte important intr-o gradina din fata casei. Acesta trebuie sa asigure o buna iluminare a spatiilor pentru a asigura un acces facil catre casa dar trebuie sa puna si in valoare diferitele decoratiuni sau elemente decorative din gradina. Nu uitati sa tundeti gazonul periodic si sa strangeti frunzele pentru a pastra aspectul ingrijit al gradinilor.

Speram ca v-au placut toate fotografiile cu gradini din fata caselor si ca ati gasit macar cateva idei si decoratiuni pe care sa le folositi in gradinile voastre.

Sursa foto