Amenajarea gradinii – 15 poze pe care nu trebuie sa le ratati

Unele persoane adora sa se implice in diferite proiecte pentru a-si arata latura creativa si imaginatia bogata. Pentru acestea amenajarea casei sau gradinii este o provocare si nu renunta pana cand rezultatul nu este asa cum si l-au imaginat. Exista insa persoane care se hotarasc mai greu si au tot timpul nevoie de sugestii sau idei pentru proiectele lor. Daca faceti parte din aceasta categorie nu trebuie sa va faceti griji. In continuare va com prezenta o colectie de fotografii cu idei pentru amenajarea unor gradini superbe din care va veti putea cu siguranta inspira.

 

Gradina cu iaz si arbusti

 


GALERIE POZE

 

 Gradina trebuie sa fie locul in care sa va relaxati departe de aglomeratie orasului dar si locul unde veti practica diferite activitati care va pasioneaza. Daca va plac lacurile si iazurile, atunci amenajati-va unul in gradina, chiar daca nu aveti foarte mult teren la dispozitie. Amenajati o fantana arteziana sau o cascada si puneti cateva plante acvatice sau niste pesti colorati. Nu uitati sa asezati o banca langa iaz pentru a putea sa va bucurati de toate acestea. Daca va plac florile sau plantele exotice incercati sa le plantati astfel incat sa poata creste si sa fie puse in valoare. Folositi pietrisul colorat, mulciul de lemn sau pietrele naturale pentru a margini straturile cu flori, aleile sau terasele. Vezi si: Alei de gradina cu mozaic – 16 idei pe care trebuie sa le vedeti Nu in ultimul rand folositi obiecte decorative deosebite si vasesi suporturi de flori din lemn sau piatra pentru a pastra naturaletea acestui spatiu exterior.

Speram ca v-au placut aceste idei de amenajare a gradinilor si ca ati gasit cel putin una care sa va placa si pe care sa o puneti in aplicare in gradina dumneavoastra.

 

Sursa foto: