Am luat un prosop si l-am aruncat intr-o galeata cu ciment proaspat, apoi l-am pus la uscat , in curte. Pare o prostie, dar cand ai sa vezi mi-a iesit, vei ramane cu gura cascata

Orice proiect DIY presupune folosirea imaginatiei si indemanarii pentru a transforma diferite materiale sau obiecte reciclate in decoratiuni si mobilier pentru casa sau gradina. Realizarea acestor proiecte nu este foarte dificila de cele mai multe ori astfel ca pot fi facute chiar si de persoane care nu au foarte multa experienta. Astazi va vom prezenta un astfel de proiect DIY foarte interesant, care presupune realizarea unui vas decorativ de flori dintr-un prosop vechi imbibat in ciment.

Proiect DYI vas decorativ de flori

Pentru inceput va trebui sa preparati cimentul intr-un recipient de plastic sau tabla conform instructiunilor de pe sac. Muiati apoi prosopul in ciment si lasati-l putin sa sa imbibe in cimentul moale. Scoateti prosopul umed si puneti-l la uscat pe o galeata intoarsa. Incercati sa aranajati cateva pliuri pentru un aspect cat mai interesant. Dupa ce se va usca prosopul, acesta va lua forma galetii, astfel ca veti avea un vas decorativ cu forma si textura interesanta. Puteti sa faceti mai multe astfel de vase decorative si sa le folositi pe terasa sau in veranda.

Vas decorativ de flori din prosop inmuiat in ciment

Speram ca vi s-a parut interesanta aceasta idee de realizare a unui vas decorativ de flori dintr-un prosop vechi imbibat in ciment si ca veti distribui acest articol si prietenilor vostri care apreciaza proiectele DIY simple si deosebite.

Sursa foto