Alei pavate cu pietre de rau – idei pe care le poti face de unul singur

Pietrele reprezinta una din cele mai bune solutii pentru decorarea si persoanlizarea unui spatiu exterior. Naturale, ieftine si usor de manevrat, pietrele de rau va pot ajuta sa va transformati curtea si terasa intr-un spatiu incantator. Pietrele de rau pot fi folosite atat pentru pavarea aleilor din gradina, pentru amenajarea unor ronduri de flori, a unor mici iazuri sau fantani arteziene, sau chiar pentru crearea unor straturi inaltate. Va vom prezenta in continuare cateva idei pentru pavarea aleilor din curte si gradina cu pietre de rau care speram sa va placa si sa va inspire.

Alee cu model in spirala din pietre

GALERIE POZEPietrele de rau au o multitudine de forme, culori si marimi astfel ca veti avea de unde alege pentru amenajarea aleilor din gradina voastra. Atunci cand pavati o alee din fata sau din spatele casei trebui sa luati in considerare ca aceasta trebuie sa fie rezistenta si confortabila la mers. Folositi doar pietre rotunjite si aranjati-le la acelasi nivel pentru a evita accidentele. Combinati pietrele mici de rau cu pietre mai mari pentru a crea diferite modele sau decoratiuni. Astfel, aleea dumneavostra va fi o adevarata decoratiune superba de gradina pe care va va face placere sa va plimbati. Daca va doriti ceva mai frumos, puteti apela la o firma specializata care poate crea diverse modele in spirala sau in forma de flori din pietre pe care toata lumea le va aprecia.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste alei pavate cu pietre de rau si ca le veti arata aceste fotografii si prietenilor vostri.

Sursa foto