Alei de gradina din pietre de rau – idei si fotografii unice pe care le puteti folosi ca inspiratie

Nu exista un decor mai spectaculos intr-o gradina decat o alee din piatra care creaza un contrast frumos cu peisajul natural. Pietrele de rau sunt in acelasi timp si materialul natural cel mai folosit pentru crearea de decoruri interesante in curte si gradina. Formele lor rotunde si netede si suprafetele lucioase completeaza si aduc culori si texturi noi care se vor potrivi perfect cu pesajul verde din orice gradina. In continuare va vom prezenta cateva idei de alei de gradina din pietre de rau care speram sa va placa si sa va inspire.

Alee cu cercuri din piatra

GALERIE POZEGradina ramane unul din locurile favorite unde ne putem exprima creativitatea prin decoruri sau amenajari. O alee de gradina cu forme si modele interesante poate deveni o decoratiune deosebit de interesanta sau chiar un punct de atractie pentru gradina voastra. Alegeti pietre care sa asigure un mers confortabil si o buna aderenta chiar si atunci cand sunt umede. Faceti o mica alee din mai multe cercuri din pietre de rau asezate pe un gazon si nu va veti mai uda la picoare in roua de dimineata. Decorurile rustice de gradina au nevoie de o alee din pietre de rau de diferite dimensiuni, in timp de un decor mai elegant poate fi obtinut prin combinarea pietrelor de rau cu granitul, cimentul sau gresia de diferite culori.

Speram ca v-a placut aceasta colectie de fotografii cu alei de gradina din pietre de rau si ca o veti distribui si prietenilor vostri care sunt pasionati de designul exterior.

Sursa foto