24 de modele de garduri pentru curti cu adevarat unice

Gardurile care marginesc curtile si proprietatile au rolul principal de protejare a caselor si a celorlate anexe si bunuri de raufacatori. Pe langa aceasta functie, gardurile ofera si un nivel bun de intimitate dar protejeaza si casele si gradinile de curentii puternici de aer sau de vanturi. Cele mai populare materiale din care se fac gardurile sunt lemnul, tabla sau plasa de sarma insa veti putea sa folositi si alte materiale daca va doriti un gard mai deosebit care sa iasa in evidenta. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu garduri originale asa cum nu ati mai vazut.

Gard pictat

GALERIE POZEGardurile din plasa de sarma sunt foarte populare dar au un design mult prea simplu, astfel ca puteti sa il decorati cu tesaturi mari in forma de flori. Daca va doriti un gard mai deosebit, puteti sa va faceti un gard din lemn in forma de creioane colorate sau puteti sa pictati cate un copil sau un personaj din desene animate pe fiecare scandura a gadrului.

Citeste si: Gardurile din PVC – care sunt avantajele lor

Un gard elegant poate sa fie facut din gabioane cu piatre mari si scanduri din lemn, in timp ce unul extravagant poate sa fie facut din acvarii mari cu pesti. Familiile care au copii pot sa decoreze gardurile cu pietre colorate care stralucesc in bataia razelor soalare sau pot sa puna o tabla mare pe gard pe care cei mici sa poata colora in voie. Un gard sub forma unui mozaic colorat sau unul sub forma de clape de pian va atrage cu siguranta toate privirile persoanelor care va viziteaza.

Vezi si: Idei inovative pentru mascarea gardurilor din plasa de sarma pe care cu siguranta nu le stiai

Usile si ferestrele vechi, obloanele din lemn pe care nu le mai folositi, sau paletii din lemn pot se pot utiliza pentru amenajarea unui gard mai deosebit. Chiar si componentele unor biciclete, schiurile vechi sau mingile de bowling se pot utiliza pentru delimitarea unor spatii din curte sau gradina. Sticlele colorate din sticla se pot utiliza atat pentru crearea unui pravan pentru terasa cat si pentru decorarea unui gard simplu din lemn. Intr-un decor rustic puteti amenaja un gard din pietre mari de rau iar intr-unul mai modern, puteti construi un gard din tabla si lemn cu decupaje asimetrice.

Recomandam si: Idei minunate pentru decorarea gardurilor din curte si gradina – iti vor face gradina sa arate fermecator

Speram ca v-au placut fotografiile cu garduri deosebite pentru curti si gradini si ca le veti distribui si prietenilor si colegilor vostri care apreciaza amenajarile exterioare ingenioase si unice.

Sursa foto