12 idei interesante pentru amenajarea unor gradini interioare superbe

Cresterea plantelor in interior ne ajuta sa ducem o viata mai sanatoasa si sa respiram un aer mai curat. In plus, plantele reprezinta un minunat decor natural, care poate infrumuseta atat un hol sau o anexa cat si un open space format din living, dining sau bucatarie. Veti avea astfel aproape florile si plantele preferate si veti putea sa va relaxati ingrijindu-le sau admirandu-le. Va prezentam astazi o colectie de fotografii cu gradini interioare cu amenajari ingenioase care speram sa va impresioneze.

Gradina interioara in living

GALERIE POZE

 Gradinile interioare pot fi verticale, care necesita un spatiu mai mare, sau orizontale care se pot incadra in spatii inguste. Gradinile orizontale se pot amenaja pe holuri luminoase, sub scari sau pe balcoane. Gradinile verticale pot fi amenajate in camere ca o decoratiune pentru pereti sau pot fi folosite petru a desparti sau delimita anumite spatii din living sau bucatarie. In gradinile interioare mai mari puteti sa plantati diferite plante exotice, arbusti sau chiar arbori mai mici. Gradinile interioare verticale pot fi amenajate din diferite vase cu plante si flori care se pot amplasa pe suporturi, rafturi sau chiar pe mobilier. Cu cat mai neobisnuita va fi amenajarea gradinii cu atat va fi mai apreciata de toti membrii familiei. Aveti grija ca spatiile alese sa beneficieze de multa lumina si alegeti plante care nu necesita foarte multa atentie si ingrijire.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste fotografii cu gradini interioare si ca doriti sa va amenajati o astfel de gradina in casele sau apartamentele voastre.

Sursa foto