10 seturi interesante de mobilier pentru terase si gradini

Daca locuiti la casa atunci inseamna ca iubiti sa va petreceti timpul liber in gradina sau pe terasa. Pentru a va bucura din plin de natura va trebui insa sa va amenajati terasele si gradinile si sa le transformati in adevarate spatii de relaxare. Astfel, veti putea sa serviti micul dejun sau cina pe terase sau veti putea sa cititi o carte sau sa va faceti siesta in gradina. Pentru aceasta va trebui sa aveti un mobilier care sa fie potrivit cu spatiul disponibil si care sa ofere confort pentru intreaga familie. In continuare va prezentam o colectie de fotografii cu seturi de mobilier pentru terase si gradini care speram sa fie pe placul dumneavoastra.


GALERIE POZESeturile de mobilier pentru terase pot include atat o canapea si o masuta de cafea, cat si scaune, fotolii sau banci. Daca aveti o terasa mai mare, achizitionati o masa cu mai multe scaune pentru a putea fi folosita si atunci cand aveti invitati. Aceste piese de mobilier trebuie sa fie din matariale care rezista la ploi, ninsori si la diferente de temperatura. Cel mai folosite materiale sunt plasticul, sticla si fierul, dar puteti sa aveti diferite piese de mobilier si din lemn lacuit sau tratat. Canapelele si fotoliile trebuie sa aiba diferite saltele sau pernute pentru a fi mai confortabile. De asemenea, folositi o umprela pentru a va proteja de razele soarelui atunci cand vremea este caniculara.

Speram ca ati fost placut impresionati de aceste fotografii cu mobilier pentru terase si gradini si ca va doriti si voi un astfel de set pentru gradina voastra.

Sursa foto: